Sikerdíjért dolgozunk

Az Energetikai Pályázati Központ kizárólag sikerdíjas pályázatírást végez, ami azt jelenti, hogy Ön csak akkor fizet a munkánkért, ha megnyerte a támogatást. Csak olyan pályázatok összeállítására vállalkozunk, melyek minden buktatóját jól ismerjük.

Nincs kockázat - Ön utólag fizet

Önnek csak az elvégzett munkáért kell fizetnie, miután a megbeszéltek szerint teljesítettük a feladatunkat. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akkor számlázunk Ön felé, ha támogató szervezet kihirdette Önt, mint nyertest. Abban a nem várt esetben, ha mégsem ítélnek meg Önnek támogatást, a szolgáltatásért nem tartozik díjfizetéssel.

Bemutatkozunk: Energetikai Pályázati Központ

Eredetileg épületenergetikával foglalkozó vállalkozásunk mára több mint 40 partnerrel rendelkezik országosan, a mérnöki szolgáltatások minden szakterületét lefedve. Pályázatíró központunk a pályázatírással foglalkozó szakértőket kapcsolja össze az egész országban, és biztosítja, hogy fix áron, garantált feltételekkel, korrekt keretek között teljesüljenek a szolgáltatások. Központi ügyfélszolgálatunk mindenben segít Önnek, telefonon akár azonnal, e-mailben pedig néhány órán belül.

Így működünk

Minden megbízásnak kirendelt pályázatírója van, akivel Ön folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot a munka során. Bármilyen kérdés, probléma adódik, a szakértő készséggel válaszol rá. A szolgáltatást közvetlenül a kirendelt pályázatíró vállalkozó végzi, az Energetikai Pályázati Központ mint koordinátor van jelen az együttműködésben. Azért felelünk, hogy a megrendelt szolgáltatás fix áron, előre egyeztetett tartalommal, becsületes keretek között záródjon le.

Kérdése van?

Üzenetét elküldheti nekünk az alábbi űrlappal, egy munkanapon válaszolunk Önnek. Pályázatírásra vonatkozóan itt kérhet árajánlatot.

x

Tisztelt Érdeklődő!

Üzenetét nem sikerült elküldeni, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Rendben

Tisztelt Érdeklődő!

Üzenetét elküldte rendszerünk, egy munkanapon belül visszajelzünk Önnek.

Vissza a főoldalra