Ki pályázhat az MFB 0% hitelprogramra

Országos pályázat (Pest megyén kívüli) ingatlanok energetikai korszerűsítésére - GINOP-8.4.1/A-17

Összefoglaltuk a részvétel feltételeit.

Jelenleg is futó támogatási program energetikai korszerűsítésekre.

Ki pályázhat a támogatásra?

Nagykorú, cselekvőképes, magyar adóazonosító jellel rendelkező olyan magyar állampolgár, aki a korszerűsítésre kerülő, lakóhelyként szolgáló ingatlan (rész)tulajdonosa, feltéve, hogy az érintett ingatlan a Kölcsönfelvevő állandó lakóhelye vagy ideiglenes tartózkodási helye. Az EU más tagállamainak állampolgára is pályázhat, ha legalább egy éve magyarországi állandó lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik. Ha a hitelfelvevő már betöltötte, vagy a futamidő lejártakor betölti a 80. életévét, Adóstárs bevonása kötelező. Az ilyen Adóstárs a futamidő lejáratakor a 80. életévét nem töltheti be.

Ki nem veheti igénybe az MFB kamatmentes hitelt?

Milyen ingatlanokra jár támogatás?

Belterületi-, külterületi-, zártkerti családi ház, lakóház, szabadon álló ház, sorház, ikerház, hétvégi ház, üdülőház, társasházi vagy lakásszövetkezeti lakás. Azt hogy a saját ingatlanunk melyik kategóriába tartozik, az ingatlan-nyilvántartás (tulajdoni lap) alapján azonosíthatjuk. Ha a tulajdoni lapon nem a fentiek valamelyike szerepel, hanem valamilyen eltérő megnevezés, akkor nem fog tudni támogatásra pályázni. A pályázat országos, de Pest megyében (Budapesten) található ingatlanokra már nem jár támogatás, mert az itteni MFB keret elfogyott (lásd: VEKOP 5.2.1-17). Minden más megye minden településen elérhető az MFB 0% energetikai pályázat.

Ingyenes előminősítés kérése

Ezek az energetikai korszerűsítések végezhetők

Kérdése van?

Kérdéseit felteheti nekünk e-mailben, illetve díjmentes előminősítést is kérhet, aminek a keretében részletesen átbeszéljük Önnel a saját ingatlanjára vonatkozó lehetőségeket. Tájékozódhat a GINOP-8.4.1/A-17. pályázat hivatalos oldalán is.

Pályázatírás országosan

Sikerrel pályázunk az ország egész területén

Az ország bármely részén található ingatlan hitelpályázatát össze tudjuk állítani. A munka elvégzéséhez nincs szükség helyszíni kiszállásra, így országosan kedvező áron vállalkozunk a megbízásokra. Ha bizonytalan, írja meg kérdéseit ügyfélszolgálatunknak, vagy díjmentes telefonos konzultációt is kérhet a pályázatíró szakértővel.

Sikerdíjért dolgozunk, minden beadott pályázatunk nyer

A sikerdíjas pályázatírás azt jelenti, hogy Ön csak abban az esetben fizet a szolgáltatásért, ha a benyújtott pályázata megnyerte a támogatást. A szolgáltatás díját csak a nyertes pályázati döntést követően kell rendeznie. A „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel” minden buktatóját ismerünk, magabiztosan tudjuk Önt hozzásegíteni a támogatáshoz.

Árajánlat a pályázatírásra

A hitelpályázat elkészítésének menete

1

Egyeztetés

E-mailben ajánlatot kap tőlünk, valamint minden kérdésére válaszolunk. Pozitív visszajelzése esetén pályázatíró szakértőt rendelünk ki a munkára.

2 munkanap
2

Elkészítés, beadás

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyezteti Önnel a szakértő, ha minden információ rendelkezésre áll, elkészíti a hitelkérelem anyagát.

4-8 munkanap
3

Lezárás

A kivitelezés során felmerülő kérdéseire is választ kap, és a befejezést követő adminisztrációt is intézi a pályázatíró.

2 munkanap

Személyes segítséget kap

Lilla

Lilla

Pályázatíró szakértő
Lakossági támogatások menedzsmentje

„Pályázatíróként kizárólag MFB hitelpályázatokkal foglalkozom, a program minden részletét ismerem. Vegye fel velem a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük az ingatlanra vonatkozó lehetőségeket, valamint ismertetem Önnel a 0%-os hitel előnyeit és kötöttségeit.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
230
pályázat