Energetikai korszerűsítés MFB támogatással

Budapesti és Pest megyei hitelpályázat ingatlanok energetikai korszerűsítésére

MFB 0%

Az MFB 0% energiahatékonysági hitel egy lakossági támogatási program energetikai korszerűsítésekre, amely Budapesti és Pest megyén belüli ingatlanokra érhető el 2021.06.30-ig (vagy felfüggesztésig).

Bármilyen lakóingatlan energetikai korszerűsítésére igényelhető

Energetikai hatékonyság növelése:

Megújuló energiaforrások telepítése:

Járulékos költségek:

Tudja meg, Ön jogosult-e!

Díjmentes előminősítés kérése

Így juthat hozzá az MFB támogatáshoz

1

Egyeztetünk, előminősítünk

Pályázati szakértőnk egyeztet Önnel telefonon, minden kérdésére válaszolunk. Az előminősítés díjmentes, ez alapján meg tudjuk Önnek mondani, hogy meg fogja-e kapni a támogatott hitelt.

2 munkanap
2

Elkészítjük, megnyerjük

A hitelkérelem anyagát elkészítjük az összes szükséges munkarésszel együtt. Sikermutatónk magas, csak olyan pályázatokat készítünk el, amelyek maradéktalanul megfelelnek a feltételeknek.

4-8 munkanap
3

Követjük, lezárjuk

A kivitelezés során kapcsolatban maradunk Önnel, a felmerülő problémákat segítünk megoldani. A befejezést követő adminisztrációt is intézzük, összeállítjuk a záró nyilatkozatokat.

2 munkanap

A lakossági MFB 0%-os hitelpályázat előnyei

5 millió forintig igényelhető

Energetikaiilag takarékos ház


Az energetikai korszerűsítés költségeinek 90%-ára adható visszatérítendő támogatás, 10%-ot saját erőből kell finanszírozni. A teljes hitelösszeg 500.000 Ft és 5.000.000 Ft között lehet. A futamidő megválasztható, legfeljebb 20 év. A pályázat hivatalos elnevezése „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel”, kódszám: VEKOP 5.2.1-17. Részletekkel kapcsolatban ajánljuk figyelmébe MFB 0% Gyakori Kérdések oldalunkat.

Milyen költségek fognak felmerülni a hiteligénylés során?

Pályázatírás országosan

Országosan (Pest megyén kívül) elérhető

Vállalkozásunk Magyarország összes településén szolgáltat, de ez a támogatás csak Budapesten és Pest megyén belül található ingatlanokra vehető igénybe. Ha az ingatlanja Pest megyén kívül található, sajnos nem tud pályázni rá, (az országos MFB hitelre a keretösszeg elfogyott).

Sikerdíjasan szerződünk

A pályázatírásra munkadíj+sikerdíj alapon szerződünk Önnel. Ez azt jelenti, hogy szolgáltatásunk díjának csak egy részét kell kifizetnie a pályázat beadása előtt, a sikerdíjas hányadot csak akkor kell rendeznie, ha a benyújtott pályázata sikeresen megnyerte a támogatást. Mivel minden buktatót ismerünk, magabiztosan tudjuk Önt hozzásegíteni a támogatáshoz, várjuk ajánlatkérését!

Árajánlat a pályázat elkészítésére

Személyre szabott segítséget kap

Lilla

Lilla

Pályázatíró szakértő
Lakossági támogatások menedzsmentje

„Pályázatíróként kizárólag MFB hitelpályázatokkal foglalkozom, a program minden részletét ismerem. Vegye fel velem a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük az ingatlanra vonatkozó lehetőségeket, valamint ismertetem Önnel a 0%-os hitel előnyeit és kötöttségeit.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
480
pályázat