Jelenleg ezt ajánljuk: MFB 0% hitelprogram

Országos pályázat (Pest megyén kívüli) ingatlanok energetikai korszerűsítésére

Jelenleg is futó támogatási program energetikai korszerűsítésekre.

Sikerdíjért dolgozunk » Minden beadott pályázatunk nyer!

MFB 0%-os kamatozású, visszatérítendő támogatás

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) nulla százalékos kamatozású, visszatérítendő támogatást (hitelt) biztosít lakóházak energetikai felújítására, amely a GINOP-8.4.1/A-17 pályázat keretein belül érhető el. Az Energetikai Pályázati Központ évek óra sikerrel vesz részt a programban, tapasztalataink azt mutatják, hogy kiváló lehetőséget nyújt azon háztartások rezsiköltségeinek csökkentésére, ahol saját erőből nem lennének képesek finanszírozni az ingatlan energetikai korszerűsítését. A lakossági hitel bármilyen energiahatékonyságot növelő fejlesztésre fordítható (fűtéskorszerűsítés, hőszigetelés, nyílászárócsere, megújuló energiaforrások telepítése).

10 millió Forintig igényelhető


Minimum 500.000 Ft, maximum 10.000.000 Ft értékben igényelhető.


Az energetikai korszerűsítés költségeinek 90%-ára adható visszatérítendő támogatás, 10%-ot saját erőből kell finanszírozni. A kamatmentes hitel futamideje megválasztható, legfeljebb 20 év.

Díjmentes előminősítés kérése

Országos, de csak Pest megyén kívül elérhető: ez a támogatás csak Pest megyén kívül található ingatlanokra vehető igénybe, ha az ingatlan Pest megyén belül (vagy Budapesten) található, sajnos NEM tud pályázni rá. Pest megyében jelenleg nem tudunk pályázatot ajánlani Önnek, de érdemes lehet tájékozódnia az Otthon Melege Programról, illetve aktuálisan ennek várólistájáról.

Hivatalos elnevezés: „Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel”, kódszám: GINOP-8.4.1/A-17. A pályázati kiírást a Széchenyi2020 honlapján ismerheti meg, ugrás a hivatalos oldalra »

Beadási határidő: 2022. december 31. (vagy felfüggesztésig). A pályázatot akkor fogják felfüggeszteni a megadott határidő előtt, ha a központi pénzkeret elfogy. Arra számítunk, hogy ez a közeljövőben megtörténik, így javasoljuk, hogy az érdeklődők ne késlekedjenek az igényléssel.

Miért tartjuk előnyösnek?

Ki nem igényelheti?

Bármilyen lakóingatlan korszerűsítésére igényelhető

Ezekre az ingatlanokra vehető igénybe: családi ház, sorház, ikerház, szabadon álló ház, lakóház, hétvégi ház, üdülőház, valamint társasházi vagy lakásszövetkezeti lakás.

Milyen típusú energetikai felújításokra jár hitel?

Az olyan felújítások támogathatók, amelyek igazoltan energiamegtakarítást eredményeznek, ezek közül kiemelten:

Energetikai hatékonyság növelése

Megújuló energiaforrások telepítése

Járulékos költségek

Pályázatírás országosan

Elkészítjük pályázatát az ország egész területén

Bármilyen jellegű és bárhol található ingatlan hitelkérelmét össze tudjuk állítani. A munka elvégzéséhez nincs szükség helyszíni kiszállásra, így országosan kedvező áron vállalkozunk a megbízásokra. Ha bizonytalan, írja meg kérdéseit ügyfélszolgálatunknak, vagy kérje díjmentes telefonos konzultációnkat a pályázatíró szakértővel.

Sikerdíjért dolgozunk, garantáljuk, hogy megkapja a támogatást.

A sikerdíjas pályázatírás azt jelenti, hogy Ön csak abban az esetben fizet a szolgáltatásért, ha a benyújtott pályázata megnyerte a támogatást. A szolgáltatás díját csak a nyertes pályázati döntést követően kell rendeznie. Mivel minden buktatót ismerünk, magabiztosan tudjuk Önt hozzásegíteni a támogatáshoz.

Árajánlat a pályázat elkészítésére

Mit tartalmaz szolgáltatásunk?

A hitelpályázat elkészítésének menete

1

Egyeztetés

E-mailben ajánlatot kap tőlünk, valamint minden kérdésére válaszolunk. Pozitív visszajelzése esetén pályázatíró szakértőt rendelünk ki a munkára.

2 munkanap
2

Elkészítés, beadás

A szükséges adatokat, dokumentumokat egyezteti Önnel a szakértő, ha minden információ rendelkezésre áll, elkészíti a hitelkérelem anyagát.

4-8 munkanap
3

Lezárás

A kivitelezés során felmerülő kérdéseire is választ kap, és a befejezést követő adminisztrációt is intézi a pályázatíró.

2 munkanap

Személyre szabott segítséget kap

Lilla

Lilla

Pályázatíró szakértő
Lakossági támogatások menedzsmentje

„Pályázatíróként kizárólag MFB hitelpályázatokkal foglalkozom, a program minden részletét ismerem. Vegye fel velem a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük az ingatlanra vonatkozó lehetőségeket, valamint ismertetem Önnel a 0%-os hitel előnyeit és kötöttségeit.”

Ellenőrzött partner
Elkészítési idő
4-8
munkanap
Munkaidő
8-18 h
munkanapokon
Tapasztalat
230
pályázat